Nieuwe fictieserie 'Connie & Clyde' wordt opgenomen in Vilvoorde

26/06/2012 - 16:02

Fictie van eigen bodem is sinds jaar en dag een uithangbord van vtm en dat blijft in de toekomst zo. Zo kon je afgelopen lente kennismaken met Danni Lowinski en De Zonen van Van As, en in het najaar van 2012 zullen Deadline 14/10 en Clan worden uitgezonden. Ondertussen staat ook Connie & Clyde in de startblokken.

Deze nieuwe 13-delige komische dramareeks speelt zich af rond het relatiebureau Connie & Clyde. Zaakvoerster Connie Coninx, headhunter in de liefde, heeft de touwtjes stevig in handen. Maar wanneer deze succesvolle koppelaarster samen met haar echtgenoot haar sterkste promotroef overboord kiepert, stelt ze alles in het werk om haar schip niet te laten zinken. Vastberaden zet ze haar koers verder naar de ware liefde en de perfecte partner voor haar hopeloze klanten … en voor zichzelf.

De opnames van Connie & Clyde starten deze winter in Vilvoorde, de thuishaven van vtm met een kloppend hart voor media en als kanaalstad met een economisch en modern kantje, die tegelijk gastvrij en vernieuwend is, de perfecte ligging voor een relatiebureau. Vtm en Caviar zijn dan ook blij om deze nieuwe fictieserie in samenwerking met de stad Vilvoorde te kunnen realiseren.

Burgemeester Marc Van Asch: “Vilvoorde profileert zich als dé mediastad van Vlaanderen. De pioniersrol van vtm heeft onze stad een heel nieuw imago bezorgd. Zoals Connie gekoppeld is aan Clyde, zijn ook vtm en Stad Vilvoorde perfecte partners. We zijn fier als gaststad en thuishaven te kunnen fungeren voor deze nieuwe fictiereeks. We hebben alle troeven in huis om Connie in Vilvoorde de ware liefde te laten ontdekken!”

Ontdek meer over Meer

Meer video's van Meer