Week 4 van 'MasterChef'

20/07/2012 - 15:26

Om het lijstje halve finalisten aan te vullen, kruisen vanaf maandag 23 juli zes nieuwe kandidaten de degens in de MasterChef-keuken. 

Met Hilde De Baerdemaeker, Lieven De Brauwer, Lynn Pelgroms, Daisy Thys, Peter Thyssen en Walter De Donder belooft week 4 van MasterChef alvast spannend te worden. Deze gezichten moeten onder andere de perfecte Provençaalse saus trachten te benaderen, zich uit de slag slaan met enkel conservenblikken en met varkensvlees. Bovendien staat er zoals elke week opnieuw een dessertproef op het MasterChef-menu.

 

Ontdek meer over MasterChef

Nieuwe fragmenten

MasterChef programma informatie

 

Acht weken lang trachten 6 mediafiguren elkaar op culinair vlak naar de kroon te steken.

Elk seizoen is het opnieuw topchef Wout Bru die een oordeel velt over de keukenvaardigheden van 48 personalities. Dit jaar wordt hij voor die taak bijgestaan door een collega in het vak, Kenny Bernaerts. Hebben de gezichten de nodige keukenvaardigheden? Kennen ze hun klassiekers? Hoe goed zijn hun smaakpapillen ontwikkeld? En hoe creatief zijn ze nog als de klok genadeloos tikt? Een harde strijd wordt het ongetwijfeld, want slechts één van de 48 wordt gekroond tot MasterChef 2012.

 

Jury

Extra