Week 2 van 'MasterChef'

09/07/2012 - 10:09

De eerste week van 'MasterChef' liep goed af voor Marc Coucke en Lindsay De Bolle. Volgende week, vanaf 9 juli, proberen (vlnr.) Chris Van Espen, Lea Witvrouwen, Annelien Coorevits, Jess Donckers, Guy Van Sande en Jan Bardi een ticket te verzilveren voor deze halve finale.

In de 2de week van 'MasterChef' moeten de kandidaten onder andere een blackwellsaus bereiden zonder recept, met heel wat soorten vis werken, een gerecht met rijstpap tot de perfectie presenteren, de correcte cuisson van verschillende soorten rundvlees trachten te benaderen en een millefeuille tot een goed einde brengen.

Ontdek meer over MasterChef

Nieuwe fragmenten

MasterChef programma informatie

 

Acht weken lang trachten 6 mediafiguren elkaar op culinair vlak naar de kroon te steken.

Elk seizoen is het opnieuw topchef Wout Bru die een oordeel velt over de keukenvaardigheden van 48 personalities. Dit jaar wordt hij voor die taak bijgestaan door een collega in het vak, Kenny Bernaerts. Hebben de gezichten de nodige keukenvaardigheden? Kennen ze hun klassiekers? Hoe goed zijn hun smaakpapillen ontwikkeld? En hoe creatief zijn ze nog als de klok genadeloos tikt? Een harde strijd wordt het ongetwijfeld, want slechts één van de 48 wordt gekroond tot MasterChef 2012.

 

Jury

Extra