Marc Coucke gekroond tot 'MasterChef 2012'

23/08/2012 - 21:00

Voor juryleden Wout en Kenny waren de drie finalisten bijzonder aan mekaar gewaagd. Het dessert moest uitsluiting brengen en uiteindelijk was het Marc Coucke die met de trofee ging lopen.

Nadat Manou, Marc en Maarten alles op alles gezet hadden in de MasterChef-keuken, was het aan Wout en Kenny om harde knopen door te hakken tijdens een zware deliberatie. Het was Wout Bru die de verlossende woorden mocht uitspreken: "MasterChef 2012 is Marc." Duidelijk onder indruk reageerde Marc Coucke: "Ik ben echt heel blij. Had je me dit twee maanden geleden gezegd, had ik het niet geloofd. Nu ligt er wél een zware druk op mijn schouders: ik mag vanaf nu geen enkel slecht bordje meer maken in mijn leven!"

Ontdek meer over MasterChef

Nieuwe fragmenten

MasterChef programma informatie

 

Acht weken lang trachten 6 mediafiguren elkaar op culinair vlak naar de kroon te steken.

Elk seizoen is het opnieuw topchef Wout Bru die een oordeel velt over de keukenvaardigheden van 48 personalities. Dit jaar wordt hij voor die taak bijgestaan door een collega in het vak, Kenny Bernaerts. Hebben de gezichten de nodige keukenvaardigheden? Kennen ze hun klassiekers? Hoe goed zijn hun smaakpapillen ontwikkeld? En hoe creatief zijn ze nog als de klok genadeloos tikt? Een harde strijd wordt het ongetwijfeld, want slechts één van de 48 wordt gekroond tot MasterChef 2012.

 

Jury

Extra