Halvefinaleweek van 'MasterChef'

10/08/2012 - 10:47

Na 6 weken ‘voorrondes’ staan 12 personalities vanaf maandag 13 augustus in de startblokken voor de halvefinaleweek van MasterChef. Hiervoor worden de kandidaten opgesplitst in twee groepen.

Ann Tuts, Lindsay De Bolle, Marc Coucke, Maarten Bosmans, Hilde De Baerdemaeker en Annelien Coorevits gaan maandag 13 en dinsdag 14 augustus 2012 de strijd tegen mekaar aan. Woensdag 15 en donderdag 16 augustus 2012 zijn het Jess Donckers, Greet Rouffaer, Dimitri Vantomme, Daisy Thys, Hilde Claes en Manou Kersting die in de MasterChef-kookpotten roeren.

Van deze twee groepen schoppen telkens slechts drie personalities het tot de finaleweek, waardoor we de finaleweek op 20 augustus met zes starten. Er staat dus veel op het spel in de halve finale waardoor de koks koken op het scherpst van de snee zullen moeten koken, onder het wakend oog van topchefs Wout Bru en Kenny Bernaerts.

Ontdek meer over MasterChef

Nieuwe fragmenten

MasterChef programma informatie

 

Acht weken lang trachten 6 mediafiguren elkaar op culinair vlak naar de kroon te steken.

Elk seizoen is het opnieuw topchef Wout Bru die een oordeel velt over de keukenvaardigheden van 48 personalities. Dit jaar wordt hij voor die taak bijgestaan door een collega in het vak, Kenny Bernaerts. Hebben de gezichten de nodige keukenvaardigheden? Kennen ze hun klassiekers? Hoe goed zijn hun smaakpapillen ontwikkeld? En hoe creatief zijn ze nog als de klok genadeloos tikt? Een harde strijd wordt het ongetwijfeld, want slechts één van de 48 wordt gekroond tot MasterChef 2012.

 

Jury

Extra