Pat Krimson

08/07/2011 - 09:48

Pat Krimson is de koning van het nachtleven. Als muziekproducer van onder andere ‘2 Fabiola’ en als DJ en weet hij als geen ander de beste platen te mixen. Ook in de keuken weet hij zijn publiek in vervoering te brengen met zijn kookkunsten. Patje heeft een opleiding in de hotelschool achter de rug en behaalde er zijn diploma als zaalverantwoordelijke. Zijn lievelingsgerechten bestaan vooral uit vis en schaaldieren. Pat is zeer competitief en gaat voluit voor de titel van MasterChef.

Omschrijf jezelf eens als kok?
Ik kan me goed uit de slag trekken met de basisprincipes. Ook Italiaanse gerechten klaarmaken en dresseren vind ik plezant.

Wat eet je zelf het liefst?
Oesters, carpaccio van tonijn en sushi.

Welke plaats heeft koken/eten in je leven?
Ik ga 3 tot 4 keer per week uit eten. Dat vind ik belangrijk.

Ontdek meer over MasterChef

Nieuwe fragmenten

MasterChef programma informatie

 

Acht weken lang trachten 6 mediafiguren elkaar op culinair vlak naar de kroon te steken.

Elk seizoen is het opnieuw topchef Wout Bru die een oordeel velt over de keukenvaardigheden van 48 personalities. Dit jaar wordt hij voor die taak bijgestaan door een collega in het vak, Kenny Bernaerts. Hebben de gezichten de nodige keukenvaardigheden? Kennen ze hun klassiekers? Hoe goed zijn hun smaakpapillen ontwikkeld? En hoe creatief zijn ze nog als de klok genadeloos tikt? Een harde strijd wordt het ongetwijfeld, want slechts één van de 48 wordt gekroond tot MasterChef 2012.

 

Jury

Extra