Jurylid Wout Bru is verrast over de kookkunsten van zijn kandidaten

Wout Bru, jurylid van 'MasterChef', is verrast over het talent van de deelnemers. Dat zegt hij vandaag in de krant 'Het Laatste Nieuws'. "In het begin ligt het niveau zeer laag, maar naarmate de week vordert komt het talent bovendrijven."

BV's kunnen een stevig potje koken, ondervond Wout Bru. De voorbije twee weken passeerde de eerste lading kandidaten de revue en hier en daar zaten er echt verrassingen tussen. Wie had gedacht dat Pat Krimson 25 jaar geleden hotelschool volgde? Of dat Betty zich dankzij haar ervaring als slagersvrouw ontpopte tot een echte keukenprinses? 

Toch is er niet altijd sprake van haute cuisine. Jurylid Wout Bru licht al een tipje van de sluier voor deze week: "Ivan Heylen verknoeide een volledige zalm om slechts een paar gram te gebruiken. Als je zoiets doet in een restaurant, ben je binnen de kortste keren failliet!"

'MasterChef', ma-do om 20.05

Bekijk de leukste fragmenten op vtm.be