Maak een uniek politiek debat mee!

Op 25 mei zijn er ‘historische verkiezingen’ in ons land. Zelden was de inzet zo groot. 

In de aanloop naar 25 mei organiseren we drie debatten die er écht toe doen. We nodigen toppolitici uit en leggen hen de thema’s voor die u echt aanbelangen. We stellen hen de vragen die bij u leven. 

Zo’n debat in het echt meemaken, is een unieke ervaring. We willen u graag de kans geven om één van die debatten bij te wonen in de studio van VTM in Vilvoorde en de politici recht in de ogen te kijken.  

Dinsdag 13 mei,  10u - ‘Het Nationale Debat’

Bart De Wever (N-VA) en Paul Magnette (PS), de voorzitters van de grootste Vlaamse en Waalse partij, nemen het tegen elkaar op. Door het vroege aanvangsuur bieden we u graag een klein ontbijt en drankje aan. Einde voorzien om 12u.

Zaterdag 17 mei, 19u30 - ‘Het Grote Debat’

De Vlaamse partijvoorzitters en Kris Peeters nemen het tegen elkaar op tijdens dit unieke debat. Voor en na de opname kan er bijgepraat worden bij een drankje. Einde voorzien om 21u30.

Zaterdag 24 mei, 19u30 - ‘Het Ultieme Debat’

Kris Peeters, Bart De Wever, Bruno Tobback en Maggie De Block nemen het tegen elkaar op tijdens dit unieke debat, het allerlaatste, amper 12 uur voor de stembussen opengaan. Einde voorzien om 21u30.

 

Wil u er graag bij zijn? Reserveer dan hier je gratis tickets!