Lindsey naar huis

Lindsey ging al twee keer met de hakken over de sloot door, maar nu is haar verhaal in 'De Designers' uit. Ze kon de jury niet verleiden met haar sexy ontwerp.

Voor Lindsey Nechelput uit het Oost-Vlaamse Geraardsbergen komt er een einde aan haar avontuur in De Designers. De 22-jarige grafisch ontwerpster kon de juryleden niet verleiden met haar jurk en verlaat als derde designer het programma. Gebrek aan creativiteit

Volgens de jury ontbrak het Lindsey vooral aan creativiteit. Bovendien liet de afwerking van haar ontwerp te wensen over. Lindsey kwam net voor het defilé al even in nauwe schoentjes terecht toen haar model niet kwam opdagen wegens ziekte. Ze kreeg echter een waardige vervangster, die – dixit Lindsey – “de jurk volledig tot zijn recht deed komen”.

"Ik zal er komen"

Het mocht echter niet baten: de jury bleek niet onder de indruk en koos ervoor afscheid te nemen van Lindsey. “Het was zo’n beetje een dubbeltje op zijn kant, de jury had even goed Freya naar huis kunnen sturen.”, aldus Lindsey.  Ondanks haar vertrek blijft Lindsey vastberaden: “Het modewereldje is heel klein. Wie weet kom ik de mensen uit dit programma binnenkort nog eens tegen…maar ik zal er komen.”