Wat wordt er voorzien voor mensen met een handicap?

VTM zorgt ervoor dat de opnames van Liefde voor Sterren tegen de Muziek op toegankelijk zijn voor iedereen en dus ook voor personen met een handicap. Hiervoor werken wij samen met Intro, leidraad voor toegankelijke evenementen.

1. Op de opnamelocatie het Klein Strand in Oostende worden er verhardingen voorzien tot aan het rolstoelpodium en het sanitair.

2. Om een goede zichtbaarheid te garanderen wordt er een rolstoelpodium voorzien voor toeschouwers met een handicap. Omdat we willen dat zoveel mogelijk mensen met een handicap er gebruik van kunnen maken, kan er maximaal één vriend, familielid of kennis mee op dit rolstoelpodium. Ben je graag zeker van een plekje op het rolstoelpodium?Dan kan je dit op voorhand aanvragen bij Intro via thomas.desmet@intro-events.be of telefonisch op het nummer: 0471 31 42 83. Gelieve je reservatie ten laatste 5 dagen op voorhand te doen. 

Heb je op voorhand geen aanvraag gedaan voor het rolstoelpodium? Meld je dan aan het infopunt aan de ingang en we informeren je over de mogelijkheden. Let wel: vol is vol.

3. Er zijn rolstoeltoegankelijke toiletten voorzien. Meer info ter plaatse (zie signalisatie).

4. Assistentiehonden zijn welkom op het Klein Strand tijdens de opnamedagen.

 

5. Er zijn ook Intro-vrijwilligers aanwezig op wie je gratis een beroep kan doen. Ze zijn duidelijk herkenbaar door hun wit hesje met het logo van Intro. Aarzel niet om een assistent aan te spreken wanneer je hulp kan gebruiken. Ook aan het infopunt helpen onze medewerkers je met plezier verder.

Op de opnamedagen kan je met je vragen ook terecht bij het infopunt.

Alle vragen vooraf kan je stellen via thomas.desmet@intro-events.be of 0471 31 42 83.

 

i.s.m. 

www.intro-events.be

Meer video's van Liefde voor Sterren tegen de Muziek op