Alles wat je moet weten over 'Liefde voor Sterren Tegen de Muziek op'!

 

 

In augustus schiet de temperatuur op het Klein Strand van Oostende de hoogte in. Op woensdag 12, dinsdag 18 en maandag 24 augustus 2015 strijkt de crème de la crème van de muziekwereld er neer voor de opnames van Liefde voor Sterren tegen de Muziek op. Gastvrouw Nathalie ‘Natalia’ Meskens en gastheer Christoff zijn alvast onderweg voor hét muziekfeest van het jaar.

Een bijzondere clash tussen de voorjaarstoppers Tegen de Sterren Op en Liefde voor Muziek, dát is Liefde voor Sterren tegen de Muziek op. De artiesten uit Liefde voor Muziek brengen samen met hun Vlaamse en internationale collega’s – die soms verdacht veel lijken op de acteurs van Tegen de Sterren Op – zomerse covers van vroeger en nu. Allemaal geven ze hun eigen invulling aan bestaande nummers die iedereen bekend in de oren klinken, met verrassende resultaten tot gevolg.

Onder meer K3, Stan Van Samang, Natalia, Slongs Dievanongs, Bandits, School is Cool, Ian Thomas, De Romeo's en Nielson maken in Liefde voor Sterren tegen de Muziek op een zijsprongetje om zich te wagen aan een originele cover. Een muziekfeest zonder publiek is echter als een ‘Natalia’ zonder Kempisch accent. Daarom nodigen Christoff en ‘Natalia’ iedereen uit om massaal naar Oostende af te zakken voor de opnames van Liefde voor Sterren tegen de Muziek op.

Praktische informatie:

Locatie

Het Klein Strand van Oostende

Wanneer

De opnames vinden plaats op woensdag 12 augustus 2015, dinsdag 18 augustus 2015, maandag 24 augustus 2015.

De start van de opnames is telkens voorzien rond 20.30, het einde wordt voorzien omstreeks 23.00

Bereikbaarheid


Het correcte adres van Het Klein Strand is Montgomerykaai 1, 8400 Oostende. Kom je met het openbaar vervoer, dan vind je hierbij wat extra informatie. Als je met de wagen komt, geven we je graag enkele tips.

Openbaar Vervoer: 

Het Klein Strand ligt op zo'n 500 meter van het station van Oostende. De volledige dienstregeling vind je op de website van de NMBS.

Ook voor de bus en tramgangers is het aangeraden uit te stappen aan de halte 'Oostende station' en vandaar richting Het Klein Stand te stappen. De volledige regeling van De Lijn vind je op hun website.

Bovenop de standaard dienstregeling voorziet De Lijn tijdens de opnamedagen nog extra kusttrams op iedereen veilig thuis te krijgen:

Vertrekuur 22.15: Oostende naar Blankenberge
Vertrekuur 22.15: Oostende naar Westende
Vertrekuur 22.45: Oostende naar Blankenberge
Vertrekuur 22.45: Oostende naarWestende
Vertrekuur 23.15: Oostende naar Blankenberge
Vertrekuur 23.15: Oostende naar Westende
Vertrekuur 00.15: Oostende naar Blankenberge
Vertrekuur 00.15: Oostende naar Westende

Autoparkings:

Naast de gebruikelijke betaalparkings in het centrum van Oostende kan er gebruik gemaakt worden van de gratis randparking nabij het station.
Het station ligt op wandelafstand van het Klein Strand waar “Liefde Voor Sterren Tegen De Muziek Op” zal plaatsvinden.
Deze gratis randparking wordt bij binnenkomen van de stad aangeduid met gele borden met opschrift P+R – Gratis randparkingterrein.
De parking is 24/24 toegankelijke via het perron van station Oostende. GPS: Camerlinckstraat.

Informatie voor personen met een handicap

Voor dit evenement werken we samen met VZW Intro. Alle informatie vind je hier.