Tanja en Mulamba zullen onze koplopers bijstaan

Onze vijf koplopers gaan binnenkort aan de slag om zichzelf weer optimaal in hun vel te voelen. Zij zullen begeleid worden door Mulamba Van den Hende en Tanja Callewaert. Deze twee coaches zijn experten in hun vak en zullen de koplopers met raad en daad bijstaan.

MULAMBA VAN DEN HENDE – SPORTCOACH

‘No sweat, no glory’ is het motto van personal trainer Mulamba Van den Hende. Onze coach is ervan overtuigd dat hij echt iedereen in beweging kan krijgen. Als sporter weet Mulamba hoe het voelt om gecoacht te worden. De ervaring leerde hem dat bewegen vooral leuk moet zijn, wat niet wil zeggen dat hij zijn klanten niet tot het uiterste durft drijven. Mulamba is intussen een internationaal erkend functional trainer en personal coach.
In eigen land geeft Mulamba workshops en lezingen voor toekomstige trainers, aan verschillende hogescholen. Mulamba is een voorstander van Functional Training of training op maat. Hij gelooft sterk in een persoonlijke aanpak waarbij fitnessabonnementen en dure toestellen geen must zijn. Bewegen kan je overal.

TANJA CALLEWAERT– VOEDINGSDESKUNDIGE

Voedingsdeskundige Tanja Callewaert is een autoriteit op het vlak van gezonde voeding in ons land. Ze is dan ook de woordvoerster voor de beroepsvereniging van diëtisten. Naast de klassieke dieetleer volgde Tanja een hele resem opleidingen: ze verdiepte zich in de biomedische wetenschappen, mental coaching van patiënten, sportvoeding, motivatietechnieken, diabetes, voedselintolerantie en overgewicht. Als zelfstandige diëtiste met een eigen praktijk verdiept Tanja zich dagelijks in de persoonlijke begeleiding van haar klanten. Ze gelooft niet in extreme diëten en werkt niet met vaste regels of plannetjes.
Tanja is enorm gepassioneerd door haar vak. Ze wil iedereen duidelijk maken dat gezond leven niet zo moeilijk is als we misschien denken. Haar droom is overgewicht uit de wereld helpen, ook al zou ze dan een andere job moeten zoeken.

Let’s Get Fit!