Schrijf je in voor 'Let's Get Fit!'

12/02/2013 - 10:40

Meer bewegen en gezonder eten. Fitter en slanker door het leven gaan. Een nieuwe gezonde start maken: het staat bij heel wat Vlamingen bovenaan hun lijstje van goeie voornemens voor 2013. En dit voorjaar gaan we samen actie ondernemen. Let’s Get Fit!

Dina Tersago onthulde bij JOEfm dat zij in het voorjaar afspraak geeft voor 'Let’s Get Fit!', haar nieuwe programma waarin vijf gemotiveerde vrouwen en mannen, en bij uitbreiding heel Vlaanderen aangemoedigd en gemotiveerd worden om meer te bewegen en gezonder te eten

De vijf vrouwen en mannen die in Let’s Get Fit! gevolgd worden, kampen net als bijna 50 % van alle Vlamingen met licht of matig overgewicht en een gebrekkige conditie. Bijgestaan door een voedingscoach en een bewegingsexpert gaan zij de uitdaging aan om in twee maanden het roer om te gooien en voor de gezonde balans te kiezen. Hun ervaringen en actiepunten zullen ook de kijkers inspireren en motiveren om hun voorbeeld te volgen en mee te gaan op de 'Let’s Get Fit!'-trip. Want dat is de missie: Vlaanderen fitter en gezonder.

Klik hier en stel je kandidaat via het inschrijvingsformulier

Ben jij net mama geworden en weer op zoek naar je lichaam van voor de zwangerschap?
Ben je een drukke workaholic die de tijd niet vindt om af en toe stil te staan bij een normaal eetpatroon?
Heb je een zittende job en kom je zelfs in je vrije tijd niet aan bewegen toe?
Ben je teleurgesteld wanneer je in een pashokje geconfronteerd wordt met je contouren?
Of ben je een student die gemakkelijkheidshalve junkfood eet in plaats van gezonde kost?

Als je echt voor een fitter en gezonder leven wil gaan én als je van jezelf vindt dat je een inspirerend voorbeeld voor Vlaanderen kan zijn dan ben jij de man/vrouw die we zoeken. Surf naar www.vtm.be en schrijf je vandaag nog in. Wie weet werk je binnenkort aan een nieuw leven, samen met Dina en de experten, en samen met een heel leger volgelingen.

Ontdek meer over Let's Get Fit