Tanja Callewaert

Voedingsdeskundige Tanja Callewaert is een autoriteit op het vlak van gezonde voeding in ons land. Als woordvoerster voor de beroepsvereniging van diëtisten, is ze constant bezig met het volgen van algemene tendensen en kwalitatieve opleidingen op vlak van voedings- en dieetleer. Als zelfstandige diëtiste met een eigen praktijk verdiept ze zich dagelijks in de persoonlijke begeleiding van haar klanten. Deze combinatie maakt van Tanja de geknipte voedingsexperte voor Let’s Get Fit!

Naast de klassieke dieetleer volgde Tanja een hele resem opleidingen.Ze verdiepte zich in de biomedische wetenschappen, mental coaching van patiënten, sportvoeding, motivatietechnieken, diabetes en voedselintolerantie en overgewicht.

Tanja wil iedereen duidelijk maken dat gezond leven niet zo moeilijk is als we misschien denken. Ze gelooft niet in extreme diëten en werkt niet met vaste regels of plannetjes. Tanja biedt iedereen een begeleiding op maat. Naast lekkere recepten en correcte informatie zijn goede gesprekken en wederzijds vertrouwen essentieel voor een geslaagd dieet.

Tanja is enorm gepassioneerd door haar vak. Haar droom is overgewicht uit de wereld helpen, ook al zou ze dan een andere job moeten zoeken.