Mulamba Van den Hende

‘No sweat, no glory’ is het motto van personal trainer Mulamba Van den Hende. Onze coach is ervan overtuigd dat hij echt iedereen in beweging kan krijgen. Als topatleet weet Mulamba hoe het voelt om gecoacht te worden. De ervaring leerde hem dat bewegen vooral leuk moet zijn, wat niet wil zeggen dat hij zijn klanten niet tot het uiterste durft drijven.
Mulamba leeft voor sport. Onze coach begon zijn carrière als voetballer en schakelde later over naar sprint op topniveau. Wanneer hij zelf niet aan het trainen is, is hij als personal trainer aan de slag. Mulamba is senior trainer in zijn eigen bedrijf dat intussen al drie vestigingen heeft om en rond Gent.
Hij volgde een Bachelor-opleiding lichamelijke opvoeding en schoolde zich daarna steeds bij. Hij is intussen ook een internationaal erkend personal trainer en lifestyle coach. In eigen land geeft Mulamba workshops en lezingen voor personal trainers, aan verschillende hogescholen.
Mulamba is een voorstander van Functional Training of training op maat. Hij gelooft sterk in een persoonlijke aanpak waarbij fitnessabonnementen en dure toestellen geen must zijn. Bewegen kan je overal.
Voeding is de brandstof van je lichaam en een evenwichtig menu is cruciaal voor wie wil gaan bewegen. Samen met voedingsconsulente Tanja smijt Mulamba alles in de strijd om Vlaanderen op weg te helpen naar een gezonder leven vol energie.