Laurent steelt show tijdens zesdaagse

20/11/2014 - 11:09

Prins Laurent was gisterenavond te gast in het Gentse Kuipke tijdens de nacht van de Gentse Zesdaagse. De prins was duidelijk in topvorm want hij maakte van de gelegenheid gebruik om een rondje te rijden op de bekendste wielerpiste van het land. Dat deed de prins op het stalen ros van niemand minder dan Mark Cavendish, de Britse smaakmaker in Gent.

Het VTM-programma Royalty was samen met de prins aanwezig in het Gentse Kuipke en kon vastleggen hoe Laurent zijn pistevaardigheden toonde aan het enthousiaste publiek. Zondag ziet u in de volledige uitzending van Royalty nog meer beelden achter de schermen.

Ontdek meer over Royalty

Nieuwe fragmenten

Over Royalty

Royalty is een wekelijks actualiteitenmagazine rond het Belgische vorstenhuis, buitenlandse koninklijke families en de ongekroonde hoofden van de jetset. Het programma wordt elke zondag uitgezonden om 18.20.

De meeste aandacht gaat naar het optreden van onze eigen vorsten, prinsen en prinsessen. Waar zijn ze mee bezig? Wat bekommert hen? Hoe vullen zij hun opdracht in? En hoe zit dat met de interne familiezaken?

Ook het reilen en zeilen van de buitenlandse vorstenhuizen intrigeert Royalty, maar evenzeer dat van andere machtshebbers en hun familie zoals de bewoners van het Witte Huis in Washington of het Elysée in Parijs. Bovendien wordt vaak meegekeken over de schouder en in de leefwereld van de echte jetset, zeker als het luxe en glamour uitstraalt.

De redactie zoekt wekelijks naar kritische antwoorden op die vragen waar eigenlijk iedereen mee 'zit' wanneer het over de machtigen en rijken der aarde gaat.

De journalisten van 'Royalty' zijn: Birgit Herteleer (presenteert het programma), Reinout Goddyn, Pascal Vranckx, Delphine Bleyaert, Lies Vandenberghe en Pieter Kunnen. De eindredactie is in handen van Lieven Rossignol. De producer is Joëlle Vanden Houden. Royalty is telefonisch te bereiken op 02/255.38.59 en via mail op Royalty@vtm.be

Alle afleveringen van Royalty kan je hier volledig gratis herbekijken.

Extra