Kroonjaar 2015

26/12/2015 - 14:30

Royalty blikt morgen terug op een bewogen koninklijk jaar met het eerste deel van ‘Kroonjaar 2015’. Daarin gaan Jo & Birgit met vier binnen-en buitenlandse experts rond de tafel zitten.

De vier journalisten maakten de belangrijkste koninklijke momenten van dichtbij mee. Jan Van den Berghe en Hilde Sabbe volgen onze koninklijke familie al sinds jaar en dag, en kijken ernaar met een open en kritische blik. De Britse Victoria Murphy is journaliste bij de krant Daily Mirror en is bij elk evenement van Queen Elizabeth, Charles, Camilla, William, Harry en Kate aanwezig. Tot slot mag ook zeker Jeroen Snel, presentator van het Nederlandse programma Blauw Bloed, niet ontbreken aan onze tafel. Het viertal zal de mooiste, moeilijkste en ingrijpendste koninklijke momenten van het jaar voor ons analyseren.

Morgen in Royalty om 18u20 bij VTM.

Ontdek meer over Royalty

Nieuwe fragmenten

Over Royalty

Royalty is een wekelijks actualiteitenmagazine rond het Belgische vorstenhuis, buitenlandse koninklijke families en de ongekroonde hoofden van de jetset. Het programma wordt elke zondag uitgezonden om 18.20.

De meeste aandacht gaat naar het optreden van onze eigen vorsten, prinsen en prinsessen. Waar zijn ze mee bezig? Wat bekommert hen? Hoe vullen zij hun opdracht in? En hoe zit dat met de interne familiezaken?

Ook het reilen en zeilen van de buitenlandse vorstenhuizen intrigeert Royalty, maar evenzeer dat van andere machtshebbers en hun familie zoals de bewoners van het Witte Huis in Washington of het Elysée in Parijs. Bovendien wordt vaak meegekeken over de schouder en in de leefwereld van de echte jetset, zeker als het luxe en glamour uitstraalt.

De redactie zoekt wekelijks naar kritische antwoorden op die vragen waar eigenlijk iedereen mee 'zit' wanneer het over de machtigen en rijken der aarde gaat.

De journalisten van 'Royalty' zijn: Birgit Herteleer (presenteert het programma), Reinout Goddyn, Pascal Vranckx, Delphine Bleyaert, Lies Vandenberghe en Pieter Kunnen. De eindredactie is in handen van Lieven Rossignol. De producer is Joëlle Vanden Houden. Royalty is telefonisch te bereiken op 02/255.38.59 en via mail op Royalty@vtm.be

Alle afleveringen van Royalty kan je hier volledig gratis herbekijken.

Extra