Koen Wauters zoekt publiek voor 'Grote Ster, Kleine Ster'!

Wil je je favoriete BV’s op een totaal andere manier leren kennen?

Wil je weten hoe een acteur echt is als hij niet voor de camera’s staat? Hoe het er bij een zanger thuis aan toe gaat? Hoe een topsporter omspringt met haar kleine als die met slierten spaghetti smijt?

Kom dan zeker kijken naar een opname van “Grote Ster, Kleine Ster”, een gloednieuwe, grappige show gepresenteerd door showbeest Koen Wauters waarin drie Bekende Vlamingen met hun zoon of dochter- kinderen tussen vijf en acht jaar- het tegen mekaar opnemen in een onthullende quiz over hun gezinsleven.

In “Grote Ster, Kleine Ster” vertellen de kinderen honderduit over het dagelijkse leven met hun bekende moeder of vader. Als die goed kunnen inschatten wat hun ‘kleine’ verteld heeft, dan kunnen ze tot 5000 Euro winnen voor een goed doel naar keuze.

Zorg dat je erbij bent en kom als eerste de kleine en grote geheimen te weten van je favoriete sterren in “Grote Ster, Kleine Ster”.

Welke BV wanneer langskomt in onze studio vind je op vtmtickets.be. Daar kan je ook meteen je gratis kaartjes bestellen!

Tot dan!

Meer video's van Grote Ster, Kleine Ster