50.000 bezoekers genieten van kerstparade in Tongeren

Het is een echte traditie geworden. Tijdens de eindejaarsperiode trekt onze Kerstparade er op uit. Maandag trotseerden 50.000 gezinnen en vriendenclubjes de vrieskou en de sneeuw om in Tongeren te genieten van de magische sfeer, de hartverwarmende wensen van de acteurs, personalities en animatiefiguren op de versierde praalwagens, de feeërieke tableaux vivants, de straatanimatie, en de meer dan 160 figuranten in sprookjesachtige kostuums.

Benidorm Bastards
De sympathieke Benidorm Bastards met hun gepimpte rolstoelen, de feestelijke ‘Familie’-praalwagen ter gelegenheid van de 20ste verjaardag van de reeks en de cadeautjesfabriek van de kerstman konden op heel wat bijval rekenen bij de toeschouwers. De kids kregen op hun beurt extra twinkelende oogjes toen de wagen voorbij reed die bevolkt werd door hun vtmKzoom-vriendjes.

Als je de Kerstparade in Tongeren niet kon bijwonen, dan kan je op dinsdag 28 december 2010 in Blankenberge terecht om de magische eindejaarssfeer te beleven. Afspraak voor de Kerstparade om 17u00 in het hart van de kuststad.

Meer video's van Archief