Kerstgeschenken koningin Mathilde

20/12/2015 - 10:49

Royalty-reporter Birgit Herteleer gaat vanavond langs bij de favoriete adressen van koningin Mathilde. Ook een koningin moet blijkbaar nog last minute kerstshoppen.

Pablo Perez, manager van Senteurs d’Ailleurs, weet welk parfum koningin Mathilde dezer dagen graag onder de kerstboom vindt: "Lily of the valley, een geur van witte bloemen met een licht houtaccent." Voor dit flesje betaalt Mathilde 122 euro. Prinses Astrid krijgt dan weer graag de geurkaarsen van Senteurs D'ailleurs. Het zijn maar een paar van de kerstcadeaugeheimen die Birgit kan ontrafelen in de voetsporen van Mathilde op kerstshoppingtocht.

Voor welke kerstdecoratie koos de koningin dit jaar? Hoe versiert ze haar kerstboom? Dat en nog veel meer, vanavond in Royalty om 18u20 bij VTM.

Ontdek meer over Royalty

Over Royalty

Royalty is een wekelijks actualiteitenmagazine rond het Belgische vorstenhuis, buitenlandse koninklijke families en de ongekroonde hoofden van de jetset. Het programma wordt elke zondag uitgezonden om 18.20.

De meeste aandacht gaat naar het optreden van onze eigen vorsten, prinsen en prinsessen. Waar zijn ze mee bezig? Wat bekommert hen? Hoe vullen zij hun opdracht in? En hoe zit dat met de interne familiezaken?

Ook het reilen en zeilen van de buitenlandse vorstenhuizen intrigeert Royalty, maar evenzeer dat van andere machtshebbers en hun familie zoals de bewoners van het Witte Huis in Washington of het Elysée in Parijs. Bovendien wordt vaak meegekeken over de schouder en in de leefwereld van de echte jetset, zeker als het luxe en glamour uitstraalt.

De redactie zoekt wekelijks naar kritische antwoorden op die vragen waar eigenlijk iedereen mee 'zit' wanneer het over de machtigen en rijken der aarde gaat.

De journalisten van 'Royalty' zijn: Birgit Herteleer (presenteert het programma), Reinout Goddyn, Pascal Vranckx, Delphine Bleyaert, Lies Vandenberghe en Pieter Kunnen. De eindredactie is in handen van Lieven Rossignol. De producer is Joëlle Vanden Houden. Royalty is telefonisch te bereiken op 02/255.38.59 en via mail op Royalty@vtm.be

Alle afleveringen van Royalty kan je hier volledig gratis herbekijken.