Kathy en Candice gaan naar huis

Jeoffrey kreeg hulp van zijn 2 beste vrienden Peter en Charlotte. Zij legden de dames op de rooster in de hoop iets meer te weten te komen over hun gevoelens voor de bachelor. Ze vroegen de vrouwen ook om een originele liefdesbrief te schrijven.

De brief van Ellen Van Laere kon Jeoffrey het meeste bekoren. Zij werd dan ook beloond met een date en een felbegeerde roos. Ook Peter en Charlotte mochten elk een roos uitdelen. Peter koos voor Nancy terwijl de voorkeur van Charlotte uitging naar de vlotte Nathalie.

Tijdens de aflevering werd ook duidelijk dat Kathy in de knoop lag met haar gevoelens. Iets wat Peter, Charlotte én Jeoffrey niet was ontgaan. Ondanks een goed gesprek met Jeoffrey koos Kathy er vrijwillig voor om geen roos te krijgen tijdens de roosceremonie.

Uiteindelijk koos de bachelor er voor om ook Candice terug naar België te sturen. Het meisje met de weelderige haardos nam de beslissing volwassen op. “Ik had ergens wel schrik dat ik de damesvilla zou moeten verlaten”, vertelde Candice. “Ik had ook nog nooit een roos gekregen en misschien heb ik wel het minste contact met hem gehad. Ik hoop alvast dat hij de juiste keuze zal maken.”

Bachelor Jeoffrey zet volgende week zijn romantische queeste verder samen met de 8 overgebleven vrijgezelle dames.