Kate weer aan het werk na zwangerschapsverlof

17/09/2015 - 14:09

Kate Middleton (33) gaat deze week weer aan het werk. Vandaag is ze in het Anna Freud Centre in Londen, een hulporganisatie voor kinderen met een geestelijke handicap –een zaak die Kate na aan het hart ligt. Opvallend: Kate draagt een creatie van Ralph Lauren én heeft een nieuw kapsel.

Kate beviel op 2 mei van prinses Charlotte. De hertogin van Cambridge heeft meteen een druk herfstprogramma op de agenda staan. Morgenavond woont ze ook de openingsceremonie en een wedstrijd voor het Wereldkampioenschap rugby in Londen bij, samen met William en Harry.

In oktober trekt Kate dan weer naar Schotland en Wales in het gezelschap van haar man. Het koppel woont ook op 26 oktober, samen met Harry, de wereldpremière van de nieuwe Bondfilm Spectre bij in de Royal Albert Hall in Londen. De royals hebben de uitnodiging met enthousiasme geaccepteerd, meldt Kensington Palace.

Ontdek meer over Royalty

Nieuwe fragmenten

Over Royalty

Royalty is een wekelijks actualiteitenmagazine rond het Belgische vorstenhuis, buitenlandse koninklijke families en de ongekroonde hoofden van de jetset. Het programma wordt elke zondag uitgezonden om 18.20.

De meeste aandacht gaat naar het optreden van onze eigen vorsten, prinsen en prinsessen. Waar zijn ze mee bezig? Wat bekommert hen? Hoe vullen zij hun opdracht in? En hoe zit dat met de interne familiezaken?

Ook het reilen en zeilen van de buitenlandse vorstenhuizen intrigeert Royalty, maar evenzeer dat van andere machtshebbers en hun familie zoals de bewoners van het Witte Huis in Washington of het Elysée in Parijs. Bovendien wordt vaak meegekeken over de schouder en in de leefwereld van de echte jetset, zeker als het luxe en glamour uitstraalt.

De redactie zoekt wekelijks naar kritische antwoorden op die vragen waar eigenlijk iedereen mee 'zit' wanneer het over de machtigen en rijken der aarde gaat.

De journalisten van 'Royalty' zijn: Birgit Herteleer (presenteert het programma), Reinout Goddyn, Pascal Vranckx, Delphine Bleyaert, Lies Vandenberghe en Pieter Kunnen. De eindredactie is in handen van Lieven Rossignol. De producer is Joëlle Vanden Houden. Royalty is telefonisch te bereiken op 02/255.38.59 en via mail op Royalty@vtm.be

Alle afleveringen van Royalty kan je hier volledig gratis herbekijken.

Extra