Dino is 'Junior MasterChef'!

26/12/2012 - 21:35

Op de valreep van 2012 is Vlaanderen een nieuwe Junior MasterChef rijker. De 13-jarige Dino ging in de finale op woensdag 26 december naar huis met de felbegeerde trofee.

De Gistelse student aan de koksschool Spermalie bewees dat hij in zijn richting helemaal op zijn plaats zit. De grote uitdaging in de finale op woensdag 26 december was hét perfecte feestgerecht maken. Ook de 12-jarige Fleur en Jarne haalden alles uit de kast om hun culinaire kunnen te bewijzen aan Dagný Rós en Wout Bru, maar het was Dino die de chefs het meest wist te overtuigen met zijn tarbot met cannelloni van selder. 

“Wat er op uw plastron staat, daar ga ik helemaal mee akkoord”, klonk het bij Wout. ‘I like it’, was het opschrift. En daarmee is de Junior MasterChef 2012 bekend.

Ontdek meer over Junior MasterChef

Nieuwe fragmenten

junior masterchef programma informatie

In Junior MasterChef staan kids met een passie voor koken te trappelen om sterrenchef Wout Bru te betoveren met hun eigen topgerechten. De chefs-in-spe zijn allemaal tussen de acht tot twaalf jaar oud, maar weten ondanks hun jonge leeftijd al perfect hun mannetje te staan in de professionele Junior Masterchef-keuken. Elke geselecteerde jonge kok weet heel goed hoe een smakelijk gerecht met vis of vlees uit de mouwen te toveren of het perfecte dessert te bereiden. De kooktalentjes bewijzen zich keer op keer, want allemaal streven ze hetzelfde doel na: uitgeroepen worden tot de tweede Junior MasterChef van Vlaanderen.

Jury

Extra