Vleesgerechten in 'Junior MasterChef'

12/03/2012 - 10:07

De jonge chefs zijn nog met zes en staan op een zucht van de grote finale. In de voorlaatste aflevering moeten de koks zich opnieuw bewijzen in de Junior MasterChef-keuken waar alles in het teken staat van vlees. In de beenhouwerij mag één jonge kok het hoofdingrediënt gaan kiezen waar iedereen aan de slag mee gaat. In de tweede kookproef legt gastchef Willem Asaert de lat extra hoog voor de jonge koks...

Door de actualiteit is deze uitzending een week opgeschoven.

De nieuwe uitzenddatum is woensdag 21 maart om 20.45.

Ontdek meer over Junior MasterChef

Nieuwe fragmenten

junior masterchef programma informatie

In Junior MasterChef staan kids met een passie voor koken te trappelen om sterrenchef Wout Bru te betoveren met hun eigen topgerechten. De chefs-in-spe zijn allemaal tussen de acht tot twaalf jaar oud, maar weten ondanks hun jonge leeftijd al perfect hun mannetje te staan in de professionele Junior Masterchef-keuken. Elke geselecteerde jonge kok weet heel goed hoe een smakelijk gerecht met vis of vlees uit de mouwen te toveren of het perfecte dessert te bereiden. De kooktalentjes bewijzen zich keer op keer, want allemaal streven ze hetzelfde doel na: uitgeroepen worden tot de tweede Junior MasterChef van Vlaanderen.

Jury

Extra