Jonas & Van Geel beste entertainment op WorldMediaFestival in Hamburg

Op het WorldMediaFestival in Hamburg won het eerste seizoen van de VTM-talkshow ‘Jonas & Van Geel’ eerder dit jaar al een Gold Intermedia Globe Award. De talkshow met Jonas Van Geel was toen genomineerd in de categorie Entertainment/Talk/Interview en kwam door het winnen van die Gold Award meteen ook op de shortlist te staan voor de Grand Award, die overkoepelend nog extra uitgereikt wordt aan de allerbeste inzending over alle entertainment-winnaars heen. Gisterenavond, op 11 mei 2016, wist de talkshow deze prestigieuze prijs binnen te rijven. 

Jonas Van Geel en het team van dedsit zijn heel vereerd met deze erkenning. Jonas: “Wij waren al heel blij met de eerste Award die vanuit het WorldMediaFestival onze richting uitkwam. Maar deze Grand Award overtreft onze stoutste verwachtingen. Het geeft ons nog meer goesting om te knallen in seizoen 2, dit najaar bij VTM. En weet je… wat ons ook gigantisch blij maakt, is dat nieuwe formats als ‘Jonas & Van Geel’ met een prime-versie en een rocking late-night versie door een internationale jury gesmaakt worden. Nen internationale top-Award, tedoeme! Dat we dat mogen meemaken!”

De aflevering die ingezonden werd, was die met Kim Clijsters, Koen Wauters, de Zweedse hitsensatie Zara Larsson en de broers Mathias en Staf Coppens. Trouwe kijkers herinneren zich deze zeker nog als de aflevering waarin Kim Clijsters en Koen Wauters de pingpongmatch tussen de broers Coppens verstoorden door hen electroshocks toe te dienen. En dat leverde hilarische taferelen op. 

Het WorldMediaFestival bekroont de beste internationale producties uit alle takken van de media. In totaal werden meer dan 750 producties van over de hele wereld ingezonden voor een jury van toonaangevende communicatieprofessionals uit de hele wereld. Vroeger wonnen naast ‘Het Lichaam van Coppens’ en ‘Wauters versus Waes’ ook al andere VTM- programma’s zoals ‘WAT ALS?’ World Media Awards.

 

Meer video's van Jonas & Van Geel