Jarige Harry terug thuis

15/09/2015 - 15:16

Na drie maanden in Zuid-Afrika is de Britse prins Harry weer thuis. En hij blijft niet bij de pakken zitten.

De jarige prins – Harry wordt vandaag 31 – gaat meteen weer aan de slag. Hij brengt zijn verjaardag door met oorlogsveteranen en militairen in Sussex. Harry zou er deelnemen aan het luchtdefilé met vintage vliegtuigen ter nagedachtenis van de Battle of Britain in 1940, maar de Britse prins heeft ridderlijk zijn zitje afgestaan aan een veteraan wiens Spitfire-vliegtuig technische problemen had. Prins Harry was zichtbaar in zijn nopjes op zijn verjaardag en ging erg gemoedelijk om met zijn collega’s.

Opvallend was ook de look van de Britse prins: de baard waarmee we Harry eerder al in Zuid-Afrika konden spotten is eenmaal thuis niet gesneuveld. Benieuwd wat de Queen van deze look vindt.

Ontdek meer over Royalty

Nieuwe fragmenten

Over Royalty

Royalty is een wekelijks actualiteitenmagazine rond het Belgische vorstenhuis, buitenlandse koninklijke families en de ongekroonde hoofden van de jetset. Het programma wordt elke zondag uitgezonden om 18.20.

De meeste aandacht gaat naar het optreden van onze eigen vorsten, prinsen en prinsessen. Waar zijn ze mee bezig? Wat bekommert hen? Hoe vullen zij hun opdracht in? En hoe zit dat met de interne familiezaken?

Ook het reilen en zeilen van de buitenlandse vorstenhuizen intrigeert Royalty, maar evenzeer dat van andere machtshebbers en hun familie zoals de bewoners van het Witte Huis in Washington of het Elysée in Parijs. Bovendien wordt vaak meegekeken over de schouder en in de leefwereld van de echte jetset, zeker als het luxe en glamour uitstraalt.

De redactie zoekt wekelijks naar kritische antwoorden op die vragen waar eigenlijk iedereen mee 'zit' wanneer het over de machtigen en rijken der aarde gaat.

De journalisten van 'Royalty' zijn: Birgit Herteleer (presenteert het programma), Reinout Goddyn, Pascal Vranckx, Delphine Bleyaert, Lies Vandenberghe en Pieter Kunnen. De eindredactie is in handen van Lieven Rossignol. De producer is Joëlle Vanden Houden. Royalty is telefonisch te bereiken op 02/255.38.59 en via mail op Royalty@vtm.be

Alle afleveringen van Royalty kan je hier volledig gratis herbekijken.

Extra