De bejaardenhelpster van koningin Fabiola

In de 7de aflevering van “Ik weet wat je deed” zijn alle ogen gericht op Veronique. Zij is een 34-jarige mama van drie kindjes die samen met haar gezin in Idegem woont. Een tijdje geleden schreef ze zich in voor het programma en met de hulp van huishypnotiseur Jos Claus kon ze fantastische momenten en avonturen beleven.

Over Wim Soutaer en koningin Fabiola

Zo nam Veronique, die in het dagelijkse leven als bejaardenhelpster aan de kost komt, in het bejaardentehuis de verzorging op zich van een best wel opstandige koningin Fabiola én kreeg ze te maken met een verliefde twintiger … van zeventig.
Veronique werd ook de terechte winnares van de muzikale talentenjacht Idool 2010 én kon het “beginnend zangertje” Wim Soutaer onder haar vleugels nemen. Vol overgave overlaadde ze hem met tips en tricks…

Enkele van Veroniques dromen werden in “Ik weet wat je deed” dus waargemaakt. Voor eventjes toch. In de televisiestudio bij Koen Wauters krijgt de goedlachse blondine de ludieke filmpjes te zien waarin ze centraal staat en moet ze zien in te schatten hoe ze in de grappige situaties heeft gereageerd.

“Ik weet wat je deed”, een uurtje entertainment voor iedereen op zaterdag om 20.40.