Voor Kevin wordt de droom werkelijkheid

26/05/2011 - 11:29

Met zijn overwinning in ‘Idool 2011’ is voor Kevin Kayirangwa een droom uitgekomen: naast de erkenning van zijn muzikale talent, heeft de 20-jarige jongeman uit Borgerhout ook een platencontract bij Sony Music Entertainment op zak en mag hij op 25 juni het podium van de Lotto Arena beklimmen. De special ‘Kevin, Idool 2011: Van Droom tot Werkelijkheid’ biedt de fans een blik op het leven van hét gloednieuwe idool.

Voor Kevin is er maar weinig tijd om het succes te vieren. Meteen na de rechtstreekse finale krijgt hij de professionele begeleiding van een manager en een tourmanager, die hem naar ochtendlijke optredens op de radio, lange interviewsessies en ontmoetingen met de vele, enthousiaste fans loodsen. Twee dagen na zijn overwinning, staat Kevin voor de tweede keer in het Sportpaleis als special guest van Marco Borsato. Enkele dagen eerder stond hij ook al op het podium, maar als enige echte winnaar is het toch nog even anders. Ook volgen de camera’s de belangrijke vergadering met Phillippe Coppens, A&R manager van platenmaatschappij Sony Music Entertainment. Hij is de man die ervoor zal zorgen dat Kevin’s eerste CD op 24 juni in de winkel ligt. Tijdens het promoten van zijn single ‘She’s Got Moves’ moet Kevin zich ook nog op zijn studies werpen want binnenkort heeft de jongeman nog examens in te halen. En ook voor een jamsessie met zijn vrienden, die hem tijdens de liveshows altijd kwamen aanmoedigen, maakt Kevin tijd. Verder zien we exclusieve getuigenissen van onder meer Kevin’s mama, de Idool-juryleden, Vlaanderens bekendste popidool Koen Wauters en Idool 2003-finaliste Natalia. Zij vertellen over het leven van een idool, hoe Kevin ermee omgaat en hoe hard hij gewerkt heeft om hier te geraken.

En ook blikken we terug naar 2007, wanneer Kevin de eerste keer aan Idool deelnam en een grote reality check kreeg. Het was het beste wat hem toen kon overkomen, zo blijkt nu…  Dat bewijst Kevin in de videoclip van zijn eerste single ‘She’s Got Moves’, die het verhaal van hét Idool 2011 afsluit in wereldpremière.

Ontdek meer over Idool 2011