Bruno Vanden Broecke verwikkeld in drugsmilieu?

04/12/2017 - 21:40

Bruno Vanden Broecke is een sloddervos. Hij verliest werkelijk alles: zonnebrillen, mutsen, kledingstukken, … Het is zo erg dat hij drie keer dezelfde muts koopt, omdat hij er sowieso een aantal zal verliezen. Zijn zonen Sam en Max hebben hun papa al ontelbare keren gevraagd om minder vergeetachtig te zijn, tevergeefs. En dus wordt Jens ingeschakeld. Hij brengt de boodschap op een manier die Bruno niet snel zal vergeten.

 

Bruno krijgt politie aan de deur in het kader van een grootschalig onderzoek naar handel in verdovende middelen. Een aantal van zijn spullen zijn gevonden op plaatsen die gelinkt zijn aan een criminele bende. Zo lag zijn zonnebril tussen cocaïne en XTC. “Die spullen zijn inderdaad van mij. Ik ben ze allemaal kwijtgeraakt. Mijn vrouw kan bevestigen dat ik een gigantische sloddervos ben.” Een slechte excuus, vinden de inspecteurs die op de zaak zijn gezet.

Ontdek meer over Hoe Zal Ik Het Zeggen?

Nieuwe fragmenten

Over 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?'

‘Een boodschap gebracht op een manier die je niet snel zult vergeten.’

Hoe zeg je je vrouw dat ze te veel schoenen koopt? Hoe maak je je huisgenoot duidelijk dat zijn voeten ontzettend hard stinken? Hoe laat je je zoon ein-de-lijk zijn kamer opruimen? Hoe Zal Ik Het Zeggen? helpt een handje om die – soms moeilijke – boodschappen op een hoogst originele manier over te brengen. Comedian Jens Dendoncker verrast nietsvermoedende mensen en bezorgt hen een moment dat ze zich nog lang zullen herinneren. Hoe zullen we zeggen dat dit programma van de makers van Wat Als? en Safety First is?

 

 

Extra