Wie gaat door naar de finale?

Net zoals de vorige twee seizoenen zijn er enkel vrouwen overgebleven in de halve finale van 'Het Zesde Zintuig'. Nicole, Martine en Sylvie strijden verder om de titel. Maar alleen de 2 dames met de hoogste scores kunnen na vanavond doorstoten naar de finale.

De Titanic

Voor eerste test worden ze naar Antwerpen gebracht. Daar vertrok 98 jaar geleden ene Jean Scheerlinck met de boot richting Engeland om er aan boord te gaan van het bekendste schip aller tijden: de Titanic. Van de 27 Belgen aan boord, overleven 7, waaronder Scheerlinck, de ramp. Jeans kleinzoon heeft nog heel wat souvenirs en foto’s die aan het avontuur van zijn opa herinneren. Kunnen de kandidaten iets over dit waanzinnige verhaal achterhalen?

Grootste vliegtuigramp

Ook voor de tweede test moeten de kandidaten een stuk terug in de tijd, want ze proberen de grootste vliegtuigramp uit de Belgische geschiedenis aan te voelen. In 1961 stort een Boeing 707 van Sabena op weg naar Zaventem neer in Berg. Alle inzittenden komen om het leven. Nicole, Martine en Sylvie worden naar de plaats van de crash gebracht. Kunnen ze deze ramp aanvoelen?

Een dubbele moord

De laatste proef draait rond een dubbele moord in Onze Lieve Vrouw Waver. 8 jaar geleden werden er 2 jongemannen neergeschoten na een banale ruzie op een scoutsfuif. Aan de halve finalistes om de tragische feiten van die nacht te reconstrueren.

Meer video's van Archief