Kunnen de kandidaten de band tussen Nicole en Hugo aanvoelen?

4 Nieuwe kandidaten
Deze week nemen 4 nieuwe kandidaten het een weekend lang tegen elkaar op. Het zesde zintuig van Geert, Heidi, Nicole en Christel wordt in 3 testen op de proef gesteld. Ook zij verblijven in een bed & breakfast, waar ze voor, tijdens en na de proeven worden gevolgd.

Nicole & Hugo
De locatie van de eerste test is het kapelletje in Wemmel, waar Nicole en Hugo meer dan vijfendertig jaar geleden zijn getrouwd. De kandidaten moeten geblinddoekt de band aanvoelen tussen het bekendste showbizzduo.

Het kroontje van Miss België
Ook voor de tweede test blijven de kandidaten volledig geblinddoekt. Ze moeten 5 kistjes aanvoelen met daarin 5 erg verschillende voorwerpen: een opgezet konijn, een schedel, een stuk taart, een handgranaat en het kroontje van Miss België. Vooral sjamaan Geert heeft een wel erg speciale manier om deze opdracht tot een goed einde te brengen.

Moord
Tenslotte worden de kandidaten naar Blankenberge gebracht. Daar werd in 2007 Jan Roose vermoord in zijn villa. Na een uit de hand gelopen ruzie stak een inwonende klusjesman hem neer met een mes. Aan de kandidaten om deze dramatische feiten te reconstrueren.

De 2 kandidaten die het best scoren op deze testen gaan verder, de anderen vallen onherroepelijk af.