Kan een man zich bij de beste 6 plaatsen?

Opnieuw nemen 4 nieuwe kandidaten het een weekend lang tegen elkaar op: Michel, Johan, Eline en Sylvie worden aan 3 testen onderworpen. Slaagt er toch nog een man in om zich bij de beste 6 te plaatsen?

De 4 kandidaten verblijven in een bed & breakfast en worden zowel voor, tijdens als na de opdrachten gevolgd.

Voor de eerste test worden de kandidaten naar het geboortehuis van de grootste Belg gebracht: Pater Damiaan. Ze moeten geblinddoekt aan de hand van een foto en zijn pijp zoveel mogelijk over deze heilige man vertellen.

De blinddoek blijft aan voor de tweede test: het aanvoelen van 5 foto’s van bekende gebeurtenissen. Aan de kandidaten om aan te voelen wat er op die foto’s s staat. Zo moeten ze de treinramp in Halle, de verkiezing van president Obama, de aanslag op de WTC-torens, de overwinning van Kim Clijsters op de US Open en de veelbesproken podiumkus tussen Madonna en Britney Spears aanvoelen.
 
Voor de laatste test worden de kandidaten naar een café in het centrum van Turnhout gebracht. 3 jaar geleden werd Priscilla daar neergestoken door haar liefdesrivale. Het is aan de kandidaten om de feiten van die dramatische dag te reconstrueren.

De 2 kandidaten die het best scoorden op de drie testen gaan verder, de anderen vallen onherroepelijk af.