Johan gaat ervoor in 'Het Zesde Zintuig'

In de 6de aflevering van ‘Het Zesde Zintuig’ zijn Martine, Nicole, Sylvie, Johan en Annick nog in de running. Johan haalde vorige week een lage score en is vastberaden om beter te doen en te bewijzen dat hij zijn plaats bij de laatste vijf verdiend heeft.

Ramp in Gellingen
In drie testen wordt het zesde zintuig van de vijf deelnemers opnieuw op de proef gesteld. Ze overnachten dit keer in een bed & breakfast in Vremde en worden zowel voor, tijdens als na de opdrachten gevolgd.

Vanuit de bed & breakfast worden ze geblinddoekt naar Gellingen gebracht voor de eerste proef. Zes jaar geleden zorgde een gaslek op de terreinen van Husqvarna voor een enorme ontploffing en een immense steekvlam. Het bedrijf werd volledig verwoest en ook de rest van het industrieterrein liep zware schade op. De ramp eiste uiteindelijk 24 levens, meer dan 130 mensen raken zwaar verbrand.

Sergio verstopt
De tweede test wordt in de bed & breakfast afgelegd. In het grootste geheim wordt Sergio daar in een koker verstopt. De kandidaten mogen die koker aanvoelen en moeten vijf vragen over de mysterieuze bekende persoon erin beantwoorden.

Mysterieuze verdwijning
Tenslotte worden de kandidaten naar Antwerpen gebracht om de feiten van een mysterieuze verdwijning te achterhalen.

Na de drie testen moet de kandidaat met de laagste score na een erg spannende eliminatie ‘Het Zesde Zintuig’ onherroepelijk verlaten.