Een grote hond met grote problemen

Evelien uit Sijsele en haar bordeaux dog Viktor zijn onafscheidelijk, maar telkens wanneer het duo gaat wandelen, stelt zich hetzelfde probleem. Viktor heeft een eigen willetje en bepaalt zelf welke straat hij wil ingaan. Van het ene moment op het andere vlijt hij zich neer op de grond en is hij met geen stokken verder te krijgen. Maar wanneer Viktor zich in een vertrouwde omgeving bevindt, verdwijnt de angst als sneeuw voor de zon... Geert De Bolster gaat polshoogte nemen.

Lindsey De Bolster rekent af met andere wandelproblemen. Mee Na uit Schoten baat een eigen videotheek uit, op nog geen tweehonderd meter van waar ze woont. Ze neemt elke dag haar hond Koji mee naar het werk, maar te voet gaan is onmogelijk. Koji trekt namelijk zo hard aan de lijn dat Mee Na totaal uitgeput is na amper vijftig meter wandelen. Lindsey neemt de touwtjes stevig in handen en tracht het enthousiasme van de hond te bedaren.

Deense Dog Harvey is een grote hond met grote problemen. Hij kan het niet laten om elke avond bij baasje Nathalie uit Tessenderlo op de schoot te kruipen, maar kwispelt zo hard met zijn staart dat de kinderen er regelmatig rake klappen van krijgen. Tijdens een ritje in de auto blaft Harvey bovendien onophoudelijk en de trap aflopen is voor de grote dog uitgesloten. David Pithie gaat de uitdaging aan om deze reus te temmen.

Woensdag 26 oktober 2011 om 20.45