Ontdek VTM GO

  • Met de beste Vlaamse programma's
  • Internationale series die je nergens anders ziet
  • Een aparte kids-wereld waar ze uuuren zoet zijn
  • Om te bingewatchen of live en uitgesteld te kijken
  • Helemaal gratis

VTM GO. Altijd een goeie reden om te kijken

VTM GO. Altijd een goeie reden om te kijken

Bekijk volledige afleveringen op

Baasjes aan het werk

Op woensdag 28 september 2011 staan de gedragstrainers opnieuw voor hete vuren in de derde aflevering van ‘Het zal je Hond maar zijn’. Geert De Bolster bijt de spits af. Hij trekt naar Oudenburg, de thuishaven van de frivole Franse buldog Aico. De hond is een absolute levensgenieter, maar dat is net waar baasje Tessa zich voor schaamt. Wanneer iemand in de buurt van Aico komt, is ze zo enthousiast dat ze meteen haar seksuele driften uit. En ook wanneer Tessa rustig wil eten, is Aico nooit ver weg. Gelukkig weet Geert De Bolster perfect hoe hij dit gedrag moet aanpakken. En Aico blijkt een goede leerling te zijn…

Ook de Flatcoated Retriever Casper luistert flink naar de bevelen van zijn baasjes uit Grimbergen. Tenminste, als er nergens een bal in de buurt ligt. Caspers obsessie voor ballen is zo groot dat hij nergens meer oog of oor voor heeft tot de bal volledig uit zijn gezichtsveld is verdwenen. Baasje An is de wanhoop nabij. Vooral omdat ze naast de gemeentelijke basisschool woont, en er dus elke dag wel een bal in haar tuin belandt die door Casper aan flarden wordt gebeten. Gedragscoach Sofie Callens ziet al snel dat de oplossing van het probleem een werk van lange adem zal worden.

Gedragscoach David Pithie bezoekt ex-fotomodel Tanja, die samen met haar Berner Senner Ricco midden in het bos in Antwerpen woont. Ze houdt van sociaal contact, maar met Ricco komt daar niet veel van in huis. Voor de hond is bezoek namelijk niet welkom. Zijn imposante gestalte, luide blaftoon en scherpe tanden houden zelfs de dapperste bezoeker op een afstand. David Pithie wil Tanja bevrijden van haar eenzaam bestaan.

 Woensdag 28 september 2011 om 20.45