Zijn mannen ambitieuzer dan vrouwen?

Ambitie ten top bij de kandidaten van vandaag. In de twee teams worden de krachten van jong, rijzend talent gebundeld met de ervaring van twee bekende Vlamingen die hun plaats aan de top reeds verzilverd hebben. Actrice Marieke Dilles en politica Freya Van den Bossche nemen het op tegen diens partner Willem Wallyn en JIM-geweld Sean D’Hondt.

Eén voor één lijken ze een absolute winnersmenaliteit te hebben die zeker van pas zal komen tijdens de beslissende proeven. En dat ze alles op alles zetten om de overwinning binnen te halen wordt duidelijk wanneer de eerste proef al meteen enkele slachtoffers eist. Willem loopt een schaafwonde op en Goedele bezeert zich aan een stuk hout. Ze wordt naar het ziekenhuis overgebracht…

Maar dat houdt beide teams niet tegen om hun ‘ambitie’ waar te maken: de eindoverwinning binnenhalen. Zullen de mannen met gewaxte benen huiswaarts keren? Moeten de mannen een ‘loser-tatoeage’ laten zetten? Zal het ego van de mannen een flinke boost krijgen of gaan de vrouwen nog met de ‘ambitieuze eer’ aan de haal?