Zijn de vrouwen ook in teamwork de beste?

De voorbije weken moesten Goedele Liekens en Filip Peeters sowieso nauw samenwerken met de gezichten die ze speciaal naar het Griekse Lesbos lieten overvliegen, om het andere geslacht te bekampen én te overwinnen. Op maandag moeten Goedele en Filip er echter nog een schepje bovenop doen en meer dan ooit hét ideale mannen- en vrouwenteam vormen.

Teamkapitein Goedele koos dan ook met veel zorg actrices Sandrine André en Viv Van Dingenen uit om het vrouwelijke geslacht te vertegenwoordigen. En ook Filip Peeters zoekt zijn mannen in de televisiesector. Regisseur Jan Verheyen en acteur Lukas Van den Eynde moeten de handen in mekaar slaan om ervoor te zorgen dat er weer een gelijke stand op het bord komt te staan. Momenteel is het immers 5-4 voor de vrouwen, nadat de zintuigen van An Lemmens en Roos Van Acker vorige week duidelijk scherper stonden dan die van Thomas Van Hemeledonck en Johan Terryn.

Benieuwd of de vrouwen hun voorsprong vergroten… Een belangrijk moment, want als dat het geval is, moét het mannenteam de volgende 2 weken wel winnen,  als ze nog aanspraak willen maken op de titel van ‘Het Sterke Geslacht’.