Wie is de perfecte echtgenoot?

08/07/2010 - 17:12

Op vrijdag 9 juli ontdekken we wie volgens de Vlaming de perfecte echtgenoot is. Is het een sportieve macho als Gilles De Bilde, een knuffelbeer als Bert Anciaux of eerder een echt idool als Koen Wauters? 

De Vlaamse man. Hij komt voor in alle vormen en maten. Maar aan welke eisen moet de perfecte echtgenoot voldoen? Welke man krijgt iedereen aan zijn voeten? Is hij een echte papa of zelf nog een kind? Een vat vol humor of eerder serieus? Afwachtend of uitdagend? Nonchalant of welopgevoed? Iemand met een verleden of een toekomst? Een groepsdier of liever een eenzaat? Is hij een huismus of geeft hij er graag een lap op?  

Maar bestaan er Vlaamse mannen die perfect zijn? En zo ja, hoe moeten we die ons dan voorstellen? We gingen de straat op met een lijstje van 20 bekende heren en vroegen de Vlaming wie volgens hen de belichaming is van de echtelijke perfectie. De meest verkozen mannen vormen de top-10 van de echtgenoten waar Vlaanderen stiekem van droomt. In de lijst vinden we personalities als Axel Daseleire, Bart Peeters, Bert Anciaux, Gilles De Bilde, Guy Verhofstadt, Herbert Flack, Jan Van Looveren, Koen Wauters, Kurt Rogiers en Mathias Coppens terug.

De bekende man met de meeste stemmen krijgt een plaatsje in ‘Het Perfecte Plaatje’, naast de perfecte echtgenote Dina Tersago.

'Het Perfecte Plaatje', vrijdag 9 juli om 20.30

Ontdek meer over Archief