Het perfecte kind

14/07/2010 - 12:10

Kinderen, ze kunnen niet ontbreken in het perfecte plaatje van de Vlaming. Maar aan welke voorwaarden moet een kind volgens de Vlaming voldoen om de stempel perfect te verdienen? Elk kind is voor zijn of haar ouders perfect. Maar toch zijn er eigenschappen aan kinderen die we allemaal net dat tikkeltje liever hebben. Voor ons marktonderzoek trokken we de straat op met een lijst van 20 bekende medemensen in de zoektocht naar wie de Vlaming het liefst als kind zou willen.

In deze aflevering komen volgende bekende kinderen (of hun bekende mama’s of papa’s) aan bod: turnster Aagje Vanwalleghem, presentatrice Evi Hanssen (mama van Scout), Junior Planckaert, zangeres Kathleen Aerts, presentatrice Kathy Pauwels (kenner van prinses Elisabeth), Kelly & Shania Gooris, politica’s Maya & Leona Detiège, DJ Zaki Dewaele (papa van David & Stephen) en zangeres Wendy Van Wanten (mama van Clément).

Het bekende kind met de meeste stemmen krijgt een plaats in 'Het Perfecte Plaatje' naast de perfecte echtgenote Dina Tersago en de perfecte echtgenoot Bart Peeters.

'Het Perfecte Plaatje', vrijdag 16 juli om 20.30

Ontdek meer over Archief