Wat is 'de perfecte vakantie'?

Vakantie, het laatste puzzelstukje in 'Het Perfecte Plaatje'. Maar waar houden we van op vakantie en hoe brengen we die het liefst door? Bakken aan zee of glijden duizenden meters erboven? Liggend in een hangmat of bengelend aan een touw? Willen we cultuur of de hele dag door happy hour?

We trokken een laatste keer de straat op en legden 20 verschillende vakanties aan 500 Vlamingen voor. Aan hen om te kiezen wat het best in hun perfecte plaatje past. Op basis van hun antwoorden stellen we de top 10 der perfecte vakanties samen.

Ook 10 bekende personalities vertellen ons wat voor hen de ultieme vakantie is:  Elke Van Elderen houdt van safari’s, Geert Bourgeois kiest voor een vakantie in eigen land, Jan Van Den Bossche gaat op citytrip, Joyce Van Nimmen rust tijdens een zon, zee en strandvakantie, Matthias Coppens trekt op expeditie, Nicole & Hugo laten zich verwennen tijdens een cruise, Robin Janssens doet lekker sportief op skivakantie, Thomas Siffer reist de wereld rond, Stan Van Samang gaat met de tent op avontuur en Walter Capiau maakt er een werkvakantie van.  

'Het Perfecte Plaatje', vrijdag 27 augustus om 20.30