Het negende dagboek van Sara

Simon moet in het reine komen met de dood van zijn vader en dat valt hem heel zwaar. Aan de ene kant mist hij zijn vader Leon enorm, aan de andere kant is hij kwaad op hem omwille van de buitenechtelijke dochter die Leon al die jaren voor Simon en Margot verborgen heeft gehouden. Sara sluit haar schoonzus Hanna meteen in de armen en raadt Simon aan om hetzelfde te doen. Het is immers toch niet Hanna’s fout dat ze de familie van Leon niet heeft leren kennen.. Simon weigert en wil onder geen beding dat Hanna zich met ‘zijn’ modebedrijf Présence zal inlaten of dat ze zich als de tante van Sen om zijn zoon bekommert.

Na een tijdje komt de ware aard van Hanna boven en dan blijkt dat ze helemaal niet de schuchtere, verlegen vrouw is die ze eerst leek te zijn. Hanna zint op wraak voor al die jaren dat Leon haar moeder aan het lijntje heeft gehouden. Ze zal het Sara en Simon zakelijk heel moeilijk maken en vindt een makkelijkebondgenote in Britt.

Toch blijft Sara hopen dat alles in der minne geregeld kan worden. Maar Simon spant een rechtszaak tegen zijn halfzus in.