Staf en Mathias strikken Lieven Scheire voor het nieuwe seizoen

29/08/2017 - 14:49

De broers Coppens zijn terug… en ze krijgen versterking. In het vijfde seizoen vervoegt Lieven Scheire het team experten. Lieven maakt daarmee zijn debuut op VTM. Staf en Mathias: “Lieven Scheire ademt wetenschap en krijgt de meest ingewikkelde wetenschappelijke theorieën aan ons uitgelegd. Want geloof ons, als wij het begrijpen, dan begrijpt iedereen het. We zijn super blij en vereerd dat Lieven mee op de kar springt.”

Het tempo wordt in het vijfde seizoen van Het Lichaam van Coppens verhoogd. Er worden per aflevering meer proeven gedaan, zowel op locatie als in de studio. Die proeven vragen om wetenschappelijke toelichting. En wie wetenschap zegt, zegt Lieven Scheire. “Wat Mathias en Staf allemaal durven en zichzelf op de hals halen. Ik ben vooral blij dat ik in de veilige studio hen van tekst en uitleg mag voorzien”, aldus Lieven.

Het Lichaam van Coppens, vanaf 7 september 2017 elke donderdag om 20.35 bij VTM.

 

Ontdek meer over Het Lichaam van Coppens

Nieuwe fragmenten

Over 'Het Lichaam van Coppens'

“Ons recept is lachen, gieren, brullen op een bedje van bloed, zweet en tranen. Met dat extra korreltje zout natuurlijk.” - Staf en Mathias Coppens

Kan je vliegen met een boot? Komen muggen echt op licht af en kan je over een papieren brug rijden? Vlaanderen stuurde weer massaal zijn vragen naar Staf en Mathias, en de Coppensbroers  gaan met veel guts, goesting en humor achter de antwoorden aan. Vol overgave schenken de Coppensen hun lichaam weer aan de wetenschap. 

Extra

Andere programma's