Binnenkort bij VTM: 'Het Lichaam van Coppens'

18/03/2013 - 16:50

Staf en Mathias Coppens stellen hun lichaam ter beschikking van jullie! Voor het nieuwe VTM-programma ‘Het Lichaam van Coppens’ doen Staf en Mathias er alles aan om jullie vragen te beantwoorden met hun lichaam.

Alles wat je wilden weten, maar zelf niet durfde uittesten om het te moeilijk, te extreem, te belachelijk of simpelweg te gevaarlijk is, proberen zij in jouw plaats uit te testen. Wil je weten waarom je soms misselijk wordt op een draaimolen? Hoelang je kan overleven als je weggezakt bent in een bevroren vijver? Wat er met je lichaam gebeurt als je boven de 5000 meter aan het klimmen bent? Staf en Mathias zoeken het voor je uit.

Formuleer een vraag die Staf en Mathias met hun lichaam kunnen beantwoorden. Vertel kort waarom je die vraag zo belangrijk vindt en misschien zie je het antwoord binnenkort in ‘Het Lichaam van Coppens’. Alvast bedankt voor je vraag.

Klik hier en mail je vraag naar hetlichaamvancoppens@vtm.be.

Ontdek meer over Het Lichaam van Coppens

Nieuwe fragmenten

Over 'Het Lichaam van Coppens'

“Ons recept is lachen, gieren, brullen op een bedje van bloed, zweet en tranen. Met dat extra korreltje zout natuurlijk.” - Staf en Mathias Coppens

Kan je vliegen met een boot? Komen muggen echt op licht af en kan je over een papieren brug rijden? Vlaanderen stuurde weer massaal zijn vragen naar Staf en Mathias, en de Coppensbroers  gaan met veel guts, goesting en humor achter de antwoorden aan. Vol overgave schenken de Coppensen hun lichaam weer aan de wetenschap. 

Extra