Welkom thuis Kaatje

19/07/2010 - 10:55

Dieter Coppens gaat voor de zesde week op rij in de luchthaven van Zaventem op zoek naar verhalen. Hij ontmoet de moeder en zus van Kaatje, die haar opwachten met een ‘Welkom thuis’-spandoek. Kaatje komt terug van een 2 maanden lange reis doorheen Canada en Noord-Amerika. Tijdens het wachten praat Dieter met het duo over Kaatjes overleden vader.

Dieter ontmoet een zenuwachtig ouderpaar. Zij wachten op hun 29-jarige dochter, een basketster die terugkeert uit de States, Idaho. Ooit verhuist ze definitief naar Amerika, tot grote spijt van haar ouders.

Stephanie Keustermans wordt opgewacht door haar vrienden.  Zij nam in Australië als tafeltennisster deel aan de Olympische Spelen voor Getransplanteerden. Ze keert naar huis met de bronzen medaille.

De ouders van de Nigeriaanse Club Brugge speler Joseph Akpala, worden opgewacht door de vrouw van de voorzitter. Josephs ouders hebben er hun allereerste vliegervaring op zitten.

Een jonge vrouw komt na anderhalf jaar terug van haar wereldreis. Een extatische bende wacht de rugzaktoeriste ongeduldig op. Straks staat er stoofvlees met frietjes en huisgemaakte mayonaise op het menu.

‘Mister Belgium Personality’ wordt uitgewuifd door zijn ouders en vriendin. Hij vertrekt naar Peru om daar deel te nemen aan de  ‘Mister World Mundial’ verkiezing. Hij heeft ook al de titels ‘Mister Beach’ en ‘Knapste Man van België’ op zijn palmares staan.

'Hello Goodbye', dinsdag 20 juli om 21.20

Ontdek meer over Hello Goodbye

Nieuwe fragmenten

Hello goodbye programma informatie

De luchthaven van Zaventem is een smeltkroes van mensen en verhalen. Op elk moment vindt er wel een ontmoeting of een afscheid plaats.

Iedereen in de vertrek- of aankomsthal heeft zich al wel eens afgevraagd: Waar gaan al die mensen naartoe? Welke verhalen hebben ze te vertellen? Waarom lachen ze? Waarom huilen ze? Op wie staan ze te wachten? Of, wie laten ze achter?

Dieter Coppens, neef van Mathias en Staf Coppens, verdiende zijn strepen met 'De Poolreizigers'. Zijn oprechte interesse in mensen kwam daar al bovendrijven. Dieter ontpopt zich in 'Hello Goodbye' als een echte interviewer die praat met de mensen maar vooral plaats laat voor emoties en integriteit. Zijn zachtheid en positieve uitstraling zorgen ervoor dat de geïnterviewden zich op hun gemak voelen, waardoor het geheel een echt en onverbloemd karakter krijgt.

Met 'Hello Goodbye' achterhalen we wat er leeft op de luchthaven. Een blij weerzien, een hartverscheurend afscheid,… Dieter Coppens neemt je mee op een trip van meeslepende verhalen en ontroerende momenten.