Verliefd meisje doet haar verhaal

22/06/2010 - 17:29

Achter elke ontmoeting of afscheid in de vertrek-of aankomsthal van Zaventem schuilt een uniek verhaal. Waar gaan die mensen naar toe? Wat hebben ze te vertellen? Waarom lachen of huilen ze? Wie laten ze achter? Dieter Coppens is oprecht geïnteresseerd in de verhalen van de mensen en weet met zijn spontaniteit de meest grappige, maar ook aangrijpende verhalen los te weken. Hij praat met de mensen, luistert naar hen en laat vooral plaats voor emoties en integriteit.

Zoektocht naar 'de ware'

Dieter Coppens wacht samen met een 16-jarig verliefd meisje op haar vriendje die terugkeert uit de Dominikaanse Republiek. Hij is 'de ware' voor haar en na twee weken is het gemis erg groot. Gelukkig kan ze haar hart luchten bij Dieter met een openhartig gesprek.

De eerste keer zonder vrouw

Moeder en dochter kijken uit naar de terugkeer van de papa. Hij trok drie weken met enkele vrienden door de Verenigde Staten, de eerste keer dat hij zonder vrouw op stap is gegaan na veertig jaar huwelijk.

Liefde verspreiden

Een delegatie Sikhs mannen wuiven een een heilige man uit, die in Europa rondreisde om het woord van liefde te verspreiden. Een jonge moeder wacht vol spanning op de vader van haar zeven weken oude baby. Het is de eerste keer dat de man zijn dochter zal zien.

Ontdek meer over Hello Goodbye

Hello goodbye programma informatie

De luchthaven van Zaventem is een smeltkroes van mensen en verhalen. Op elk moment vindt er wel een ontmoeting of een afscheid plaats.

Iedereen in de vertrek- of aankomsthal heeft zich al wel eens afgevraagd: Waar gaan al die mensen naartoe? Welke verhalen hebben ze te vertellen? Waarom lachen ze? Waarom huilen ze? Op wie staan ze te wachten? Of, wie laten ze achter?

Dieter Coppens, neef van Mathias en Staf Coppens, verdiende zijn strepen met 'De Poolreizigers'. Zijn oprechte interesse in mensen kwam daar al bovendrijven. Dieter ontpopt zich in 'Hello Goodbye' als een echte interviewer die praat met de mensen maar vooral plaats laat voor emoties en integriteit. Zijn zachtheid en positieve uitstraling zorgen ervoor dat de geïnterviewden zich op hun gemak voelen, waardoor het geheel een echt en onverbloemd karakter krijgt.

Met 'Hello Goodbye' achterhalen we wat er leeft op de luchthaven. Een blij weerzien, een hartverscheurend afscheid,… Dieter Coppens neemt je mee op een trip van meeslepende verhalen en ontroerende momenten.