Van Paraguay naar Vlaanderen

26/07/2010 - 11:33

Dieter praat in de luchthaven met Wim, die drie jaar geleden in Paraguay zijn lieve, maar temperamentvolle vriendin leerde kennen. Het meisje komt nu voor de derde keer naar Vlaanderen. Wims mama heeft gemengde gevoelens bij de relatie.

Een opvallend geklede man wacht op zijn vrouw die haar dochter ging bezoeken in LA. Op zijn werk moet de man zich casual kleden, maar daarbuiten profiteert hij er des te meer van om te experimenteren met zijn kledingstijl.

Een verliefd koppeltje wacht op de ouders die terugkeren van vakantie in Turkije. Na een beroerte is de jonge vrouw aan haar linkerzijde verlamd en daardoor is de band met haar schoonouders erg sterk geworden. 

Een moeder wacht op haar man die terugkomt van een werkopdracht in Singapore. De mama hoopt dat haar verlegen dochter Lotte haar papa nog zal herkennen.

Een jonge vrouw verhuist voor een jaar naar New York, North Carolina om er als au pair te gaan werken. Haar geëmotioneerde ouders en broer zien haar niet graag vertrekken.

Een vrouw wacht op de liefde van haar leven. Wanneer ze 16 waren, vormden ze een koppel maar ze gingen uit mekaar omdat ze ver van mekaar woonden en er van mobiele telefoons, email of sociale netwerksites nog geen sprake was. Luk ging bij het leger en verbleef het grootste deel van de tijd in Irak. Toen hij hoorde dat zijn eerste lief gescheiden was, zocht hij haar prompt op en ondertussen vormen ze opnieuw een koppel. 

'Hello Goodbye', dinsdag 27 juli om 21.35

Ontdek meer over Hello Goodbye

Nieuwe fragmenten

Hello goodbye programma informatie

De luchthaven van Zaventem is een smeltkroes van mensen en verhalen. Op elk moment vindt er wel een ontmoeting of een afscheid plaats.

Iedereen in de vertrek- of aankomsthal heeft zich al wel eens afgevraagd: Waar gaan al die mensen naartoe? Welke verhalen hebben ze te vertellen? Waarom lachen ze? Waarom huilen ze? Op wie staan ze te wachten? Of, wie laten ze achter?

Dieter Coppens, neef van Mathias en Staf Coppens, verdiende zijn strepen met 'De Poolreizigers'. Zijn oprechte interesse in mensen kwam daar al bovendrijven. Dieter ontpopt zich in 'Hello Goodbye' als een echte interviewer die praat met de mensen maar vooral plaats laat voor emoties en integriteit. Zijn zachtheid en positieve uitstraling zorgen ervoor dat de geïnterviewden zich op hun gemak voelen, waardoor het geheel een echt en onverbloemd karakter krijgt.

Met 'Hello Goodbye' achterhalen we wat er leeft op de luchthaven. Een blij weerzien, een hartverscheurend afscheid,… Dieter Coppens neemt je mee op een trip van meeslepende verhalen en ontroerende momenten.