Van Paraguay naar Vlaanderen

Dieter praat in de luchthaven met Wim, die drie jaar geleden in Paraguay zijn lieve, maar temperamentvolle vriendin leerde kennen. Het meisje komt nu voor de derde keer naar Vlaanderen. Wims mama heeft gemengde gevoelens bij de relatie.

Een opvallend geklede man wacht op zijn vrouw die haar dochter ging bezoeken in LA. Op zijn werk moet de man zich casual kleden, maar daarbuiten profiteert hij er des te meer van om te experimenteren met zijn kledingstijl.

Een verliefd koppeltje wacht op de ouders die terugkeren van vakantie in Turkije. Na een beroerte is de jonge vrouw aan haar linkerzijde verlamd en daardoor is de band met haar schoonouders erg sterk geworden. 

Een moeder wacht op haar man die terugkomt van een werkopdracht in Singapore. De mama hoopt dat haar verlegen dochter Lotte haar papa nog zal herkennen.

Een jonge vrouw verhuist voor een jaar naar New York, North Carolina om er als au pair te gaan werken. Haar geëmotioneerde ouders en broer zien haar niet graag vertrekken.

Een vrouw wacht op de liefde van haar leven. Wanneer ze 16 waren, vormden ze een koppel maar ze gingen uit mekaar omdat ze ver van mekaar woonden en er van mobiele telefoons, email of sociale netwerksites nog geen sprake was. Luk ging bij het leger en verbleef het grootste deel van de tijd in Irak. Toen hij hoorde dat zijn eerste lief gescheiden was, zocht hij haar prompt op en ondertussen vormen ze opnieuw een koppel. 

'Hello Goodbye', dinsdag 27 juli om 21.35