Opvallende ontmoetingen in 'Hello Goodbye'

Getrouwd met een Filipijnse vrouw
Dieter ontmoet een man die voor het eerst zijn Filippijnse vrouw in België mag verwelkomen. Een jaar geleden trouwden ze in de Filippijnen, maar nu pas is haar visum in orde. Ze leerden mekaar kennen via een online chat. De dochters van de man hebben de vrouw nog nooit ontmoet, maar ze gunnen hun vader alle geluk en wachten vol spanning mee in de ontvangsthal.

Au pair
Vervolgens ontmoet Dieter een 18-jarig meisje dat een jaar naar New York trekt om er als au pair aan de slag te gaan. Voor haar vader is het alvast niet gemakkelijk om afscheid te nemen van zijn oogappel. Maar ook voor de tiener is het heel spannend, want ze is nog nooit zo ver weg geweest en al zeker niet voor een jaar.

Terug uit Canada
Dieter spreekt een man aan die wacht op zijn beste vriendin, die na 6 weken terugkomt uit Canada. Zij heeft er rondgetoerd om overal verhalen te vertellen en muziek te maken. De man verloor vorig jaar zijn vrouw aan kanker en focust zich nu op de zaken die voor hem echte waarde hebben. Ondertussen loopt hij een meisje tegen het lijf dat vol spanning wacht op de aankomst van haar moeder. De vrouw is vier maanden op eigen houtje gaan rondtrekken in India en Nepal. Door haar afwezigheid beseft haar dochter meer dan ooit hoeveel haar moeder betekent in haar leven.

Ontvoerde kinderen
Dieter leert een vrouw kennen die haar kinderen terug op het vliegtuig moet zetten richting Egypte. Acht jaar geleden werden haar kinderen ontvoerd naar Egypte door haar ex-man en nu zijn ze voor het eerst in België. De vrouw heeft in België het hoederecht over de kinderen en zou ze nu hier kunnen houden, maar ze denkt, ondanks haar gebroken hart, dat het voor de kinderen beter is als ze terugkeren naar Egypte, aangezien ze daar de eerste acht jaar van hun leven hebben doorgebracht.

Wachten op adoptiezoontje
Een gezin wacht op hun 4-jarig adoptiezoontje uit Kazachstan. De moeder van het gezin is drie weken geleden vertrokken om de jongen op te halen en keert vandaag met hem terug naar België. De papa is heel opgelucht nu de adoptieprocedure succesvol werd afgehandeld. Broer en zus kijken ook vol verwachting uit naar de komst van hun nieuwe broertje.