Jean-Marie Pfaff in de luchthaven van Zaventem

23/08/2010 - 12:09

Dieter Coppens neemt ons voor de elfde en laatste keer mee naar de luchthaven van Zaventem. Hij loopt er een bekend gezicht tegen het lijf: Jean-Marie Pfaff wacht zijn 2 dochters en hun nichtje op.

Militair Tony Muyaert is al zes maanden op missie in Libanon. Vandaag keert hij voor een weekje terug naar België, maar dan moet hij alweer vertrekken tot eind december. Zijn nuchtere vrouw  wacht hem op.

Vava en Leen wachten op haar mama en papa die een reis naar Lourdes wonnen. Dieter komt te weten dat GSM en internet geen geheimen hebben voor de 80-jarige opa.

Een man die in Tibet als eerste Nederlander de 8000 meter hoge Shishapangma beklom, wordt op de luchthaven door zijn familie als een echte held onthaald.

Een Vlaamse kunstschilder die via Vietnamese vrienden met een Aziatische trouwde, wacht op z’n vrouw die van Hanoi naar België komt. De man en zijn ouders vertellen honderduit over het speciale huwelijk.

Een jongeman neemt afscheid van zijn vriendinnetje uit Montenegro, die hij via Facebook leerde kennen. Ondanks de langeafstandsrelatie heeft hij haar ten huwelijk gevraagd…iets voor na de studies.

'Hello Goodbye', dinsdag 24 augustus om 21.15

Ontdek meer over Hello Goodbye

Hello goodbye programma informatie

De luchthaven van Zaventem is een smeltkroes van mensen en verhalen. Op elk moment vindt er wel een ontmoeting of een afscheid plaats.

Iedereen in de vertrek- of aankomsthal heeft zich al wel eens afgevraagd: Waar gaan al die mensen naartoe? Welke verhalen hebben ze te vertellen? Waarom lachen ze? Waarom huilen ze? Op wie staan ze te wachten? Of, wie laten ze achter?

Dieter Coppens, neef van Mathias en Staf Coppens, verdiende zijn strepen met 'De Poolreizigers'. Zijn oprechte interesse in mensen kwam daar al bovendrijven. Dieter ontpopt zich in 'Hello Goodbye' als een echte interviewer die praat met de mensen maar vooral plaats laat voor emoties en integriteit. Zijn zachtheid en positieve uitstraling zorgen ervoor dat de geïnterviewden zich op hun gemak voelen, waardoor het geheel een echt en onverbloemd karakter krijgt.

Met 'Hello Goodbye' achterhalen we wat er leeft op de luchthaven. Een blij weerzien, een hartverscheurend afscheid,… Dieter Coppens neemt je mee op een trip van meeslepende verhalen en ontroerende momenten.