Jean-Marie Pfaff in de luchthaven van Zaventem

Dieter Coppens neemt ons voor de elfde en laatste keer mee naar de luchthaven van Zaventem. Hij loopt er een bekend gezicht tegen het lijf: Jean-Marie Pfaff wacht zijn 2 dochters en hun nichtje op.

Militair Tony Muyaert is al zes maanden op missie in Libanon. Vandaag keert hij voor een weekje terug naar België, maar dan moet hij alweer vertrekken tot eind december. Zijn nuchtere vrouw  wacht hem op.

Vava en Leen wachten op haar mama en papa die een reis naar Lourdes wonnen. Dieter komt te weten dat GSM en internet geen geheimen hebben voor de 80-jarige opa.

Een man die in Tibet als eerste Nederlander de 8000 meter hoge Shishapangma beklom, wordt op de luchthaven door zijn familie als een echte held onthaald.

Een Vlaamse kunstschilder die via Vietnamese vrienden met een Aziatische trouwde, wacht op z’n vrouw die van Hanoi naar België komt. De man en zijn ouders vertellen honderduit over het speciale huwelijk.

Een jongeman neemt afscheid van zijn vriendinnetje uit Montenegro, die hij via Facebook leerde kennen. Ondanks de langeafstandsrelatie heeft hij haar ten huwelijk gevraagd…iets voor na de studies.

'Hello Goodbye', dinsdag 24 augustus om 21.15

Meer video's van Hello Goodbye