Een Ieperse school verwelkomt 16 Zuid-Afrikanen

16 Zuid-Afrikanen worden opgewacht door een school uit Ieper. De 2 scholen doen mee aan een uitwisselingsproject en vandaag zien ze mekaar voor het eerst. De enige jongen van de school staat er stilletjes bij, aangezien hij niet op kan tegen het vrouwelijke gebabbel.

Een Limburgse jongen wacht zijn vriendin Vicky op die een weekje ging couchsurfen in Nice.

Een ongeruste mama wacht haar 17- jarige zoon op die met een niercrisis terugkomt uit Spanje. Samen zullen ze rechtstreeks naar de spoedafdeling van het ziekenhuis zal gaan.

Een dove vrouw wacht op haar ouders die samen met haar neefje in Turkije wonen. Ook haar zus komt haar zoontje opwachten. Zij kon door haar werk spijtig genoeg vier maanden niet voor hem zorgen.

Man, vrouw en twee dochtertjes keren terug naar Canada, waar ze momenteel wonen. Een van de dochtertjes kijkt er naar uit om terug te gaan, de andere zou liever in België blijven.

Nele, een verliefd Vlaams meisje dat in Thailand vrijwilligerswerk doet, werd er verliefd op een Zwitserse Balinees die op doorreis was. Nu ze in België is komt hij op bezoek. Ze vertelt Dieter honderduit over hun eerste ontmoeting.

'Hello Goodbye', dinsdag 17 augustus om 21.10

Meer video's van Hello Goodbye