Een Ieperse school verwelkomt 16 Zuid-Afrikanen

16/08/2010 - 12:56

16 Zuid-Afrikanen worden opgewacht door een school uit Ieper. De 2 scholen doen mee aan een uitwisselingsproject en vandaag zien ze mekaar voor het eerst. De enige jongen van de school staat er stilletjes bij, aangezien hij niet op kan tegen het vrouwelijke gebabbel.

Een Limburgse jongen wacht zijn vriendin Vicky op die een weekje ging couchsurfen in Nice.

Een ongeruste mama wacht haar 17- jarige zoon op die met een niercrisis terugkomt uit Spanje. Samen zullen ze rechtstreeks naar de spoedafdeling van het ziekenhuis zal gaan.

Een dove vrouw wacht op haar ouders die samen met haar neefje in Turkije wonen. Ook haar zus komt haar zoontje opwachten. Zij kon door haar werk spijtig genoeg vier maanden niet voor hem zorgen.

Man, vrouw en twee dochtertjes keren terug naar Canada, waar ze momenteel wonen. Een van de dochtertjes kijkt er naar uit om terug te gaan, de andere zou liever in België blijven.

Nele, een verliefd Vlaams meisje dat in Thailand vrijwilligerswerk doet, werd er verliefd op een Zwitserse Balinees die op doorreis was. Nu ze in België is komt hij op bezoek. Ze vertelt Dieter honderduit over hun eerste ontmoeting.

'Hello Goodbye', dinsdag 17 augustus om 21.10

Ontdek meer over Hello Goodbye

Nieuwe fragmenten

Hello goodbye programma informatie

De luchthaven van Zaventem is een smeltkroes van mensen en verhalen. Op elk moment vindt er wel een ontmoeting of een afscheid plaats.

Iedereen in de vertrek- of aankomsthal heeft zich al wel eens afgevraagd: Waar gaan al die mensen naartoe? Welke verhalen hebben ze te vertellen? Waarom lachen ze? Waarom huilen ze? Op wie staan ze te wachten? Of, wie laten ze achter?

Dieter Coppens, neef van Mathias en Staf Coppens, verdiende zijn strepen met 'De Poolreizigers'. Zijn oprechte interesse in mensen kwam daar al bovendrijven. Dieter ontpopt zich in 'Hello Goodbye' als een echte interviewer die praat met de mensen maar vooral plaats laat voor emoties en integriteit. Zijn zachtheid en positieve uitstraling zorgen ervoor dat de geïnterviewden zich op hun gemak voelen, waardoor het geheel een echt en onverbloemd karakter krijgt.

Met 'Hello Goodbye' achterhalen we wat er leeft op de luchthaven. Een blij weerzien, een hartverscheurend afscheid,… Dieter Coppens neemt je mee op een trip van meeslepende verhalen en ontroerende momenten.