Dieter toont zijn beste moonwalk

12/07/2010 - 11:13

Twee professionele dansers komen terug uit de States. De dansgrage achterblijvers kijken er reikhalzend naar uit maar laten Dieter ondertussen hun beste pasjes zien. Ook Dieter waagt zich even aan de moonwalk.

Journalist Kurt komt terug van het wereldkampioenschap wielrennen in Mendrisio. Zijn 15 jaar jongere vriendin en beste maatje wacht hem op. Tom Boonen krijgen we ook te zien, want Kurt zat samen met de Belgische delegatie op het vliegtuig.

Een jongeman wacht met een rode roos op de liefde van zijn leven. Hij heeft zijn Mexicaanse vriendin al 4 maanden niet meer gezien. Om de vader van het meisje te overtuigen van zijn goede bedoelingen schreef hij hem een brief in zijn beste Spaans.

Een jonge vrouw pikt samen met haar echtgenoot haar ouders op die terugkeren na een vakantie in Malaga. Zij heeft een ongelukje gehad en hij, een lookalike van Bob Peeters, werd spijtig genoeg ontslagen.

'Hello Goodbye', dinsdag 13 juli om 21.15

Ontdek meer over Hello Goodbye

Nieuwe fragmenten

Hello goodbye programma informatie

De luchthaven van Zaventem is een smeltkroes van mensen en verhalen. Op elk moment vindt er wel een ontmoeting of een afscheid plaats.

Iedereen in de vertrek- of aankomsthal heeft zich al wel eens afgevraagd: Waar gaan al die mensen naartoe? Welke verhalen hebben ze te vertellen? Waarom lachen ze? Waarom huilen ze? Op wie staan ze te wachten? Of, wie laten ze achter?

Dieter Coppens, neef van Mathias en Staf Coppens, verdiende zijn strepen met 'De Poolreizigers'. Zijn oprechte interesse in mensen kwam daar al bovendrijven. Dieter ontpopt zich in 'Hello Goodbye' als een echte interviewer die praat met de mensen maar vooral plaats laat voor emoties en integriteit. Zijn zachtheid en positieve uitstraling zorgen ervoor dat de geïnterviewden zich op hun gemak voelen, waardoor het geheel een echt en onverbloemd karakter krijgt.

Met 'Hello Goodbye' achterhalen we wat er leeft op de luchthaven. Een blij weerzien, een hartverscheurend afscheid,… Dieter Coppens neemt je mee op een trip van meeslepende verhalen en ontroerende momenten.